Tantrikus Út

/Az oldal feltöltés alatt/

Újra itt...

Mintha ezer év telt volna el, hogy újra látom a tekintetét. Mintha nagyon sok mindenen kellett volna keresztülmennünk, hogy újra megszülessen ez az áldásos pillanat. Ismét itt ülünk, egymással szemben, mint a történet legelején. De ki tudja, pontosan mikor kezdődött. Lelkünk útjai a messzi múltban gyökereznek. Ahogy nézzük egymást, világok nyílnak ki bennünk. Kezünket egymás szívére tesszük.

Csak sírok és nevetek. A szívemről leomlottak a falak. Mély hálát érzek és örömöt, ami kimossa belőlem a szomorúságot és a megbánás könnyeit. Ilyenkor ráeszmélek, hogy mekkorát tévedtem. Azt hittem tudom, közben fogalmam sem volt az egészről. Most újra látok és érzek. Mint a friss levegő… élet, energia, elevenség. A szeretet áramlása. Átélés és önátadás. Boldog önfeledtség. Lelkesedést érzek. Tudom és érzem, most sikerülhet. Minden, amire valaha vágytam, elérhető. Nincs mitől félnem. Minden engem támogat.

Tudom, van egy örökké égő lámpásom, ami bevilágítja az utat. El kell vinnem a fényt a legsötétebb helyekre, a legelhagyatottabb zugokba, a legijesztőbb termekbe.
Úgy döntöttem, bízom magamban.  Lesz, ami lesz…
Átmegyek a bennem lévő sötétségen.

Mert ez a felszabadulás útja!

***

Vond vissza a kivetítéseidet...

Vond vissza a kivetítéseidet a külvilág szereplőiről. Ne tegyél rájuk olyan terhet, ami nem hozzájuk tartozik. Ne akard újrajátszani régi történeteidet általuk, mert így foglyul ejted magatokat, de leginkább magadat a múlt árnyai között. Szabadulj fel, és írd újra a történelmet, a saját történetedet! Észre fogod venni, amikor ez megtörténik. Amint figyelmedet befelé fordítod, és elfogadod érzéseidet, akármilyenek is legyenek azok, a benned lévő Purusha –tudatosság, férfi oldal – felragyogtatja a benned lévő női oldal –Prakriti- természet – eredendő, tiszta minőségét.

Namaste 

https://www.youtube.com/watch?v=js0j0ZXjymo