Projektív terápia

Hatékony megoldás, ha úgy érzed változnál, változtatnál, és ehhez erőforrásra van szükséged!

 

Miben nyújt segítséget:

  • már nem támogató érzelmi minták, élethelyzetek feloldásában
  • belső erőforrásaid feltárásában és aktivizálásában
  • az érzelmi kinyílásban: szeretetre, intimitásra, és a harmonikus kapcsolatokra
  • a test gyógyító folyamatainak beindításában
  • magasabb energiaszint és érzelmi állapot fenntartásában
  • énrészeid megismerésében és harmonizálásában

A módszerről:

Minden olyan érzelmi állapot és élethelyzet, amit nehézségként élünk meg, hozzátársítható pszichés terünk egy belső figurájához, aki számunkra valamilyen oknál fogva erőforrás helyett problémaforrássá vált. Az érzelmeiben megrekedt belső én-rész akadályozhatja szándékaink könnyed megvalósítását, és életünk teremtő folyamait.  Biztosan voltunk már olyan helyzetben, amikor azt éreztük, szeretnénk megtenni valamit, vagy nagyon vágyunk valamire, de ezzel párhuzamosan megjelentek bennünk az ellentétes érzések is: a félelem, a bizonytalanság, az érzelmi lefagyás, az, hogy nem tudunk lépni, nem tudunk változtatni az életünkön, mintha kényszerpályára kerültünk volna, és „mindig ugyanaz történik”. Ennek oka a korábban említett „problémás” én-részekben keresendő.

A folyamat során felkeressük a gyógyításra váró belső figurát, és azt az erőforrást is, mely tényleges és valós megoldást tud kínálni számára, így arra a problémára is, amivel érkeztél.

 

Árak:

Első alkalom: 12.000 Ft
Minden további alkalom: 10.000 Ft
Ha már részt vettél a Tantrasziget bármely programján, már első alkalomtól: 10.000 Ft
Az aktuális kedvezmény kuponok felhasználhatók első alkalommal. Kérd emailben 🙂

A folyamat időtartama: 1 alkalom körülbelül 1-1,5 óra

További információ és bejelentkezés a következő elérhetőségeken:

lagler.zsofi@gmail.com
0620/416-4220

Szeretettel várlak!

 

 

Visszajelzések, tapasztalatok:

„Más látószögből világított rá a helyzetemre. Több lehetőséget és utat mutatott a megoldás felé. Abszolút éreztem a pozitív, támogató, segítő figyelmet és a terápia alatti teljes biztonságot. Utána felszabadulást éreztem, az érzéseim átrendeződését, nagyobb kontrolt a saját élethelyzetem felett. Éreztem, hogy a változás már akkor elkezdődött, fellélegeztem, és megkönnyebbültem.” V.M.

„Nagyon érdekes megszemélyesítéses gyakorlat volt. Vizuálisan (lelki szemeim előtt) és érzésben is megerősítette, ami már korábban is ott bujkált a gondolataimban, de nem akartam tudomásul venni. A terápián tudomásul vettem végre. Azóta tudatosan figyelek erre, teszek ebben az irányban lépéseket és, és már sok minden alakult az életemben ennek az iránynak megfelelően.”  C.Zs.

„Pár napja 47 évesen váratlanul elhunyt egy nagyon kedves barátom. A hír annyira lesújtott, hogy a Zsófival megbeszélt időpontot is le akartam mondani, de végül mégis sor került a találkozóra. Reggel, a kezelés előtt még nem tudtam, hogy fogom végigcsinálni a napot. De kezelés közben annyira felszabadultak az energiáim (sírtam, nevettem, még káromkodtam is :), hogy utána könnyedén, mosollyal az arcomon dolgoztam estig. Azelőtt erről a gyors, de hatékony terápiás módszerről nem hallottam. Zsófi szakértelme, megnyugtató jelenléte, odaadó figyelme mellett pedig maximálisan biztonságban éreztem magam.”  V.V.

"Azt mondják az ejtőernyősugrásról, hogy másodszorra sokkal félelmetesebb, mert akkor már tudjuk, mi vár ránk. Zsófinál a második alkalmat - pont ezért - már kifejezetten vártam. Tudtam, hogy bár kicsit bele kell mennem a félelmembe, fájdalmamba, hogy bár kicsit felerősödhet és rosszabbodhat, de az ezt követő megkönnyebbülés és feloldozás mindent megér. Így is történt. Majd ezt követően a legnehezebb, leghosszabb napom most is a lehető legjobban alakult. :)" V.V.

Interjú a projektív terápia megalkotójával: http://humanisztikus.hu/bongeszo/projektiv-terapia/